MarenSjølie

Ready, set, scrub!

God kveld fine lesere!♥ Jeg ville så gjerne tipse dere om mine absolutte favoritter når sommeren nærmer seg. Man kan selvfølgelig bruke de hele året, men på denne tiden er det hvertfall for meg både et must og en selvfølge :-)

Som jeg nevnte tidligere tok jeg meg et skikkelig hjemmespa så fort jeg fikk muligheten her nede på Kreta. Er det noe som virkelig får en til å føle seg fresh etter en lang flytur er det dette for meg. Siden jeg skulle tilbringe en hel uke her nede i solen og varmen ville jeg skrubbe vekk alt av gamle hudceller så jeg følte meg myk og klar for uken. Jeg elsker det, og gjør det hvert eneste år flere ganger i løpet av sommeren. Den jeg brukte denne gangen var fra Body shop med lukt av kokos. Jeg er jo helt gal etter alt som lukter kokos, så denne kunne ikke slå feil. Og det gjorde den så absolutt ikke heller! Det brant over hele kroppen da jeg smurte meg inn, noe som føltes skikkelig digg. Etter at jeg hadde skylt den av var jeg seriøst så myk som jeg aldri har vært før! Denne er kommet for å bli hos meg hvertfall :-)

Etter denne påførte jeg min kjære body lotion fra body shop. Denne også med kokos, hihi.. Alt med denne er genial. Lukten, at den er så flytende, sprayflaske, alt! 

Til slutt brukte jeg en ansiktsskrubb fra clean start-serien til Dermalogica. Åå, så god denne er! Skikkelig forfriskende, gjør huden supermyk og kjennes herliiig på huden. Kornene i kremen er så små, så du kan stå i en evighet å gni den på huden. Elsk på denne!

Men nå er det virkelig natten for meg. 

Håper alle nyter sommerdagene, så skrives vi snart igjen ♥ God natt alle

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits