MarenSjølie

Konkuranse: Vinn produkter fra Nivea!

Sponset

Heisann! Da var det tid for bloggens første konkuranse! Wohoo

For et par uker siden fikk jeg en herlig pakke fra nivea med forskjellige solkremer og after sun. Jeg digget konseptet med after sunen hvor du kan bruke den i dusjen. Hvor genialt er ikke det? Og den på nederste bildet til høyre med faktor 20 og cooling mist er jo perfekt for ansiktet spesielt. Hvertfall der jeg dør av varme når jeg soler meg. I tillegg får du en solkrem godt egnet for barn fordi den er mild, høy faktor og ektra vannfast. Og den nederste til høyre er vel en helt vanlig solkrem. :-)

Så, hvem vil ha gratis solkrem?? Jeg er såppas lite kreativ og velger bare den med best grunn til å vinne. Skal du på ferie? Student med dårlig råd? haha, kommer vel bare til å velge ganske tilfeldig så her er det bare å melde seg på :-)

Husk å skrive mailadressen din når du kommenterer, sånn at jeg får kontaktet deg. God sommer! 

3 kommentarer


Kamilla Haaland

20.07.2014 kl.21:17

Student som ikke ønsker å se ut som en sviske som førtiåring! Hehe. Solfaktor er gull verd!

Johanna

23.07.2014 kl.17:20

Jeg skal på ferie med kjæresten min snart, men jeg er så sykt blek. Trenger solkremen så jeg ikke blir en rosa gris, hihi:)

23.07.2014 kl.21:21

Jeg har rødt hår og lys hud, noe som gjør at jeg blir veldig fort brent. Bruker derfor mye solkrem og det blir dyrt i lengden :) Er også noe enda verre enn fattig student: nyutdannet og arbeidsledig! Håper dette var gode grunner :D

Skriv en ny kommentar

hits