MarenSjølie

hjemme

Vi avsluttet ferien i går med en herlig parmassasje, før vi fikk dusjet, spist middag og tok turen til flyplassen. Palma flyplass var et rent kaos av turister som gjorde at flyet ble neste 90 minutter forsinket. Dette fikk vi også vite etter at vi hadde satt oss ombord i flyet, så du kan tenke deg hvor kjip bedskjeden var. Heldigvis hadde vi tatt med oss makroner og litt godt så tiden gikk unna etterhvert.

Hotellet vi bodde på lå i byen Cala Millor, men vi tok faktisk to dager i Palma som resulterte i litt shopping på oss begge :-) Som den interiørelskeren jeg er var zara home et must å gå innom. Fant meg også litt på zara pluss sephora og taxfree. Her har dere alt :)

Jeg elsker skoene fra zara. De er helt perfekte etter min mening! Skikkelig balenciaga, bortsett fra at disse kostet meg 15 euro, haha!

Vi snakkes senere babes! Hej ♥

2 kommentarer


martheschanche

03.08.2014 kl.18:06

Så mye fint!

Caroline

03.08.2014 kl.18:07

Nydelig!

Skriv en ny kommentar

Maren Sjølie

Maren Sjølie

Hallo! Mitt navn er Maren Sjølie og jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Her deler jeg bilder, opplevelser, mote & skjønnhetstips pluss litt matglede. Kontaktinformasjon: skinnyluvblogg@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits