MarenSjølie

Ready, set, scrub!

God kveld fine lesere!♥ Jeg ville så gjerne tipse dere om mine absolutte favoritter når sommeren nærmer seg. Man kan selvfølgelig bruke de hele året, men på denne tiden er det hvertfall for meg både et must og en selvfølge :-)

Som jeg nevnte tidligere tok jeg meg et skikkelig hjemmespa så fort jeg fikk muligheten her nede på Kreta. Er det noe som virkelig får en til å føle seg fresh etter en lang flytur er det dette for meg. Siden jeg skulle tilbringe en hel uke her nede i solen og varmen ville jeg skrubbe vekk alt av gamle hudceller så jeg følte meg myk og klar for uken. Jeg elsker det, og gjør det hvert eneste år flere ganger i løpet av sommeren. Den jeg brukte denne gangen var fra Body shop med lukt av kokos. Jeg er jo helt gal etter alt som lukter kokos, så denne kunne ikke slå feil. Og det gjorde den så absolutt ikke heller! Det brant over hele kroppen da jeg smurte meg inn, noe som føltes skikkelig digg. Etter at jeg hadde skylt den av var jeg seriøst så myk som jeg aldri har vært før! Denne er kommet for å bli hos meg hvertfall :-)

Etter denne påførte jeg min kjære body lotion fra body shop. Denne også med kokos, hihi.. Alt med denne er genial. Lukten, at den er så flytende, sprayflaske, alt! 

Til slutt brukte jeg en ansiktsskrubb fra clean start-serien til Dermalogica. Åå, så god denne er! Skikkelig forfriskende, gjør huden supermyk og kjennes herliiig på huden. Kornene i kremen er så små, så du kan stå i en evighet å gni den på huden. Elsk på denne!

Men nå er det virkelig natten for meg. 

Håper alle nyter sommerdagene, så skrives vi snart igjen ♥ God natt alle

Today

Heihei! ♥ I dag har vi virkelig slappet heelt av alle sammen ved bassenget. Utrolig deilig! Synes det er best å ligge på madrassen i bassenget så jeg har faktisk gjort det i hele dag. Byttet bare på å sole meg på ryggen og magen fra tid til annen :-) Nå er vi klare alle sammen for middag, og i kveld spiser vi bare her på hotellet. Vi snakkes!

Lately

 

Nå hopper jeg i bassenget! HEJHEJ

Har det helt oki

Haha, søsteren min er ikke helt venn med fokuseringen enda..

Sånn! Det tok sin tid! Har mange flere å vise dere, men tror jeg må ta noen lange bildedryss når jeg er hjemme igjen. Snart skal jeg gjøre meg klar for middag. Og i morgen tenkte jeg og mamma å se om det var noe i spaavedelingen som virket interessant :-) Noe det helt sikkert er, haha.. Kan ta antrekksbilder i kveld, men usikker på når jeg får postet det. Hvis det ikke erute i kveld, kommer det i morgen en gang. 

Hej hej♥

Daddy did good

 

 


Heihei! Nettet er utrolig tregt her så får ikke lastet opp bildene mine. Og det er så kjipt fordi gjett om det er fint her! Jeg og søsteren min lå og solte oss på stranden i dag da pappa lurte på om vi ville bytte suite til en med eget basseng for bare oss! Wiii! Koser meg maks her jeg sitter! Suiten har stort bad med boblebad, tyrkisk dampdusj, walk-in, tv-stue, soverom, og kjempefint uteområde med spisebord og lounge under tak, bassenget og enda et boblebad som man kan velge enten kaldt eller varmt vann i ♥ ♥ ♥ FERIE ♥ ♥ ♥ 

Etter at vi kom i går gikk vi og spiste sen lunsj på en restaurant her i nærheten. Og etter det var det fotballkamp på tv så mens familien gikk til en av barene her på hotellet for å se den, ble jeg på rommet og tok tidenes diggeste hjemmespa. Skrubbet hele kroppen fra topp til tå, tok ansiktmaske, smurte meg inn og gjorde alt vi jenter elsker å skjemme oss bort med ♥ hihi

Bildene over er foresten bare tatt med mobilen, og de er såppass små fordi det ikke tok så lang tid å laste de opp. Skal prøve igjen senere å poste litt bedre bilder, men disse må desverre holde for øyeblikket. Vi snakkes senere! 

Hejdå

Antrekk

Kjole Brandy Melville  Cardigan Brandy Melville  Bh/topp Brandy Melville

 

Hei! Nå fikk jeg endelig tid til å blogge igjen :-) Her har dere dagens antrekk. Eeelsker kjolen!! Vi har den inne i lilla og, men synes den rosa er hakket finere. Resten av kvelden skal jeg bruke til å pakke, for i morgen reiser jeg faktisk til Hellas! Føler ikke at jeg skal reise i det hele tatt, haha, men men.. Vi snakkkes ♥

Hva synes du om antrekket?

Brandy Brandy Brandy

Heihei! Beklager dårlig oppdatering. Er backup på jobben de dagene jeg ikke jobber og plutselig blir jeg ringt, og må komme meg avgårde. Snart må jeg løpe igjen fordi det er skoleavsluttning med hele trinnet. Kom inn masse fine nyheter i butikken i dag, så da var jeg nesten nødt til å sikre meg noen av dem. Ups, tjener ikke så mye av å jobbe i yndlingsbutikken.. Men men haha.. Nå må jeg løpe! Kan vise bedre bilder av plaggene senere. Kommer helt sikkert i et antrekk i løpet av de neste dagene :-)

Hejdå ♥

Sliten jente

Da var jeg hjemme fra jobb! Lang dag og jeg er så sliten i bena, men det har vært gøy :-) Brandy Melville har så mye fint at man går rundt og nesten sikler på varene. Etter jobb fikk jeg endelig kjøt nye toms som jeg har hatt planer om i sikkert to/tre måneder nå. Enten har det vært feil størrelse, feil farge eller bare glemt det. De er virkelig verdens beste sko etter min mening. Funker til alt! I tillegg er de superlette å få av og på pluss at de er gode å gå i synes jeg :-) Nå skal jeg bare spise før jeg drar til Henrik og natter der. 

Vi snakkes <3

Goodbye!Herregud! Jeg har sommerferie! ♥ Jeg er ferdig på Elvebakken vidregående skole. :O What, når, hæ? Selvom disse tre årene har virket uendelig lange til tider, er det sykt hvor fort det egentlig gikk når jeg nå ser tilbake på det. Men ord kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det var å vinke skolen hade istad. Bakka er over. Bakkabarn eller bakkalife, aldri mer. Sjukt. Jeg skal aldri igjen stappe meg inn på 54bussen med de andre 16738468392647839 elevene som går på skolen. Jeg skal aldri igjen kjøpe panini med ost og skinke, eller snike meg ut av timen før storefri for å slippe køen i kantina. Takk gud!

Selvom jeg har ferie har jeg faktisk ikke helt fri. Jeg har nemlig fått meg jobb! Wiii, og ikke hvilken som helst en heller. Det er ingen stor hemmelighet at jeg elsker så og si alt klesbutikken Brandy Melville selger. Og i april kom den fantastiske butikken til Oslo, og gjett hvem som har fått jobb der?! MEG! Skjønner det ikke helt selv, og føler meg så utrolig heldig. Det er jo min aller første jobb! Så i morgen skal jeg opp på jobb til kvart på ti. Har allerede fått masse vakter så dette blir en sommer fylt med jobbing, men det er veeldig greit :-) 

 

Skjer der? 

Sommerland

Er det noe jeg elsker her i verden er det å være i båten en fin sommerdag. Lukten av havet, lydene og alt er så deilig. Akkurat i båthavnen med alle de fine husene, hagene, båtene er det så koselig og virker litt som et eget sommerland. Eller en by på sørlandet midt i Oslo. ♥ Det ble bare meg og pappa i dag, men vi koste oss vi.

Hva har dere gjort i dag? :-)

Gårsdagens antrekk

Kjole Nelly  Sko Zara  Ring Ysl

Heihei! ♥ Bursdagen i går var så koselig! Bursdagsjentene hadde gjort det så fint i hagen med hagemøbler, lamper, lykter og det var rett og slett skikkelig koselig :-) Henrik var så snill og kom å hentet meg så jeg slapp å ta taxi hjem. Nå har jeg nettopp spist frokost. Mulig det blir en dag i båten i dag, mamma og pappa må bare få unna litt småting. 

Hva gjør dere i dag? :-) 

June

Det er lørdag, det er sol, og det er nesten sommerferie. Wii, i dag skal jeg virkelig sløve heeelt ut i solen. Jobbet med oppgaven min helt til midnatt i går, så hadde værken tid eller noe gøy å blogge om. Ellers fikk jeg årets beste nyhet i går. Mohaha, gjett om jeg er lykkelig for tiden!

Men nå må jeg komme meg ut. Sol, her kommer jeg!

<3

Prettiness from Pinterest12.06.2014


Hatt Brandy Melville  Genser Brandy Melville  Shorts Levis  Sko Gamle fra usa  Veske Alexander Wang

 

Før-sommerferie-dager <3 Åh, så deilige disse dagene er! Man er liksom ferdig med skolen, men har fortsatt 100% av hele ferien foran seg. I dag hadde både Henrik og jeg fri så vi sløvet ute i solen en god stund før vi dro hjem til meg og lagde kjempedeilig og frisk lunsj. Melonsalat med mynte, vannmelon, fetaost, oliven, rødløk og litt lime. Pluss at jeg hadde en ny lefserull jeg gjerne ville prøve. Den bestod av avokado, ruccola og spekeskinke. Og lefse såklart :-) Kjempegodt var det! Nå skal jeg sitte litt med en skoleoppgave før jeg tar kvelden. Har faktisk fri i morgen og, så blir nok en sen kveld på meg i dag. Flere som også er nattdyr? Haha.. Vi snakkes <3

 

Wanties

Birkenstock / Polaroidkamera

 

Ååh, så utrolig fine birkenstock er!! Tenk disse med et par brune ben, levis shorts, en søt bluse og noen kule armbånd i freshe farger.. Jeg tar gjerne et par! I tillegg er dette superfine polaroidkameraet noe jeg virkelig har lyst til å leke med i sommer. Pappaaa? Hehe.. 

Vi snakkes senere 

Comeback

 

Hei dere!

Long time no see? Ble bare slutt på bloggingen en dag og følte ikke for å begynne igjen. Russetiden kom og gikk, og inni der engang ble jeg syk og jeg er fortsatt ikke helt frisk. Men nå er jeg ferdig med eksamen, snart levert min aller siste oppgave og veeldig klar for sommerferie. Det blir så bra!! 26. juni reiser jeg til Hellas med familien så det gleder jeg meg veldig til. Har planer om å blogge en del i sommer, og sette bloggen litt høyere på listen. Jeg elsker jo å dele bilder, inspo og alt det der :-)

Ville bare si at jeg er kommet tilbake for å bli (forhåpentligvis)! 

 

Hvordan står det til med dere? ♥

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
hits