MarenSjølie

Nighty night..

Gud (!) så trøtt jeg er! Men jeg lovte å trekke vinner av niveakonkuransen i dag, så jeg er nødt til å gjøre det før jeg sovner. Og den heldige ble.. Kamilla Haaland! Du har fått en mail :-) 

Nå er det rett før jeg sovner her, så vi snakkes mer i morgen. Nattii ♥
hjemme

Vi avsluttet ferien i går med en herlig parmassasje, før vi fikk dusjet, spist middag og tok turen til flyplassen. Palma flyplass var et rent kaos av turister som gjorde at flyet ble neste 90 minutter forsinket. Dette fikk vi også vite etter at vi hadde satt oss ombord i flyet, så du kan tenke deg hvor kjip bedskjeden var. Heldigvis hadde vi tatt med oss makroner og litt godt så tiden gikk unna etterhvert.

Hotellet vi bodde på lå i byen Cala Millor, men vi tok faktisk to dager i Palma som resulterte i litt shopping på oss begge :-) Som den interiørelskeren jeg er var zara home et must å gå innom. Fant meg også litt på zara pluss sephora og taxfree. Her har dere alt :)

Jeg elsker skoene fra zara. De er helt perfekte etter min mening! Skikkelig balenciaga, bortsett fra at disse kostet meg 15 euro, haha!

Vi snakkes senere babes! Hej ♥

Et lite hei fra Spania

Hei og god morgen alle fine! ♥ Beklager null oppdatering, men vi koser oss sånn her. Har mye mer lyst til å gjøre alt annet enn å sitte med pcen. I tillegg vil ikke kameraet mitt på, så enten er det batteriet eller selve kameraet. Desverre tror jeg ar det er kameraet i og med at jeg fikk ladet batteriet og det virker helt fint. Jeg får se når jeg kommer hjem :-) 

Tilbake til ferien. Dagene går stort sett i å ligge på solsengen, gå og hente seg en iste eller vann i baren ved bassenget, lese litt bok, lese litt blad, gi hverandre litt masasje, lunsj, også går vi opp fra hotellrommet i fem-tiden, slapper av litt dusjer og fikser oss til middag. :-) Vi har halvpensjon som vil si at vi har frokost og middag inkludert. Vi synes egentlig at maten på hotellet er like grei så vi har holdt oss på hotellet omtrent hele feriem. Etter middag pleier vi å sette oss ut i et loungeområde med livemusikk, digge soffaer med noe godt å drikke. På tirsdag var det meldt en del skyer så vi tok turen til Palma hvor vi shoppet litt og spiste lunsj :-) Øverst til høyre ser dere innkjøpet fra zara og zara home. Elefanten er faktisk et lys! Synes det er såå fint :-)

I morgen kveld tar vi flyet hjem igjen. Vi skrives ♥

Avslutter niveakonkuransen på søndag. Hittil kun tre påmeldte så stor sjangse for å vinne! haha :-)

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
hits