MarenSjølie

Lørdagens jobbantrekkKjole Brandy Melville  Veske Brandy Melville  Sko Gamle

Hei og god onsdags kveld! :-) Jeg har ikke fått rukket å poste disse bildene før nå, så de er litt på etterskudd. De siste tre dagene har jeg og Henrik vært på fjelltur og kost oss masse! Mandag kjørte vi opp til hytta mi og koste oss med taco. Dagen etter pakket vi sekkene våre, tok med oss telt og fiskestenger for å tilbringe det neste døgnet like ved et vann. Det ble dog ikke noen fisk på oss, men vi har virkelig hatt det kjempekoselig. Det var jo så fantastisk vær, og allerede i dag tidlig klokken sju da vi våknet var det hele 18 grader. Tre dager sminkefri har også vært ekstremt deilig kjenner jeg. Ikke minst fikk vi oss en skikkelig god og svett slutt på turen da vi skulle hjem igjen. Deler bilder senere jeg :-) I kveld blir det kuwtkmaraton i og med at jeg ikke har fått sett de to siste episodene. Jippii!

Vi snakkes dere <3 Hejdå (Psst: Husk å meld deg på konkuransen om å vinne solkrem fra nivea!)

Antrekk

Kjole Brandy Melville  Sko Birkenstock

God helg dere! ♥ Tipper de fleste enten har satt seg godt til rette i soffakroken med noe godt å tygge på, eller er ute koser seg med godt selskap :-) Mine planer for kvelden er derimot å rydde og vaske litt på rommet, fikse neglene mine, ta asniktsmaske og se siste episode av kuwtk, hihi. Perfekt jentekveld med verdens søteste lille koseklump, Tilla <3 Når jeg kommer hjem fra ferie er jeg liksom nødt til å få ting til å falle på plass igjen og ordne litt. 

Over her ser dere mitt siste kveldsantrekk i Hellas. Det var så fint fotolys, så da ble det en del, haha. 

Nå er jeg nødt til å komme igang med rommet før det blir for sent. Vi snakkes alle søte ♥

 

Q: Hva synes dere om bildene? Og hva er deres planer for kvelden? :-) 

Innkjøp fra Hellas

Hei og god morgen til dere! :-) Her har dere innkjøpene fra ferien. Alt er vel egentlig kjøpt på flyplassen, haha. Uansett, dere ser den gule body lotionen fra victorias secret? Den lukter maaagisk! Oh my! Denne er dere nødt til å teste. Så da ble det med både to av den, pluss body midt i samme lukt. En body lotion i min gamle favoritt secret charm og en søt mappe, hiihi. Rosa og paljetter <3

Dere får ha en fin fredag! Selv skal jeg på jobb fra klokken 12, så vi snakkes når jeg er hjemme igjen. Hejdå ♥

Ready, set, scrub!

God kveld fine lesere!♥ Jeg ville så gjerne tipse dere om mine absolutte favoritter når sommeren nærmer seg. Man kan selvfølgelig bruke de hele året, men på denne tiden er det hvertfall for meg både et must og en selvfølge :-)

Som jeg nevnte tidligere tok jeg meg et skikkelig hjemmespa så fort jeg fikk muligheten her nede på Kreta. Er det noe som virkelig får en til å føle seg fresh etter en lang flytur er det dette for meg. Siden jeg skulle tilbringe en hel uke her nede i solen og varmen ville jeg skrubbe vekk alt av gamle hudceller så jeg følte meg myk og klar for uken. Jeg elsker det, og gjør det hvert eneste år flere ganger i løpet av sommeren. Den jeg brukte denne gangen var fra Body shop med lukt av kokos. Jeg er jo helt gal etter alt som lukter kokos, så denne kunne ikke slå feil. Og det gjorde den så absolutt ikke heller! Det brant over hele kroppen da jeg smurte meg inn, noe som føltes skikkelig digg. Etter at jeg hadde skylt den av var jeg seriøst så myk som jeg aldri har vært før! Denne er kommet for å bli hos meg hvertfall :-)

Etter denne påførte jeg min kjære body lotion fra body shop. Denne også med kokos, hihi.. Alt med denne er genial. Lukten, at den er så flytende, sprayflaske, alt! 

Til slutt brukte jeg en ansiktsskrubb fra clean start-serien til Dermalogica. Åå, så god denne er! Skikkelig forfriskende, gjør huden supermyk og kjennes herliiig på huden. Kornene i kremen er så små, så du kan stå i en evighet å gni den på huden. Elsk på denne!

Men nå er det virkelig natten for meg. 

Håper alle nyter sommerdagene, så skrives vi snart igjen ♥ God natt alle

Antrekk

Kjole Brandy Melville  Cardigan Brandy Melville  Bh/topp Brandy Melville

 

Hei! Nå fikk jeg endelig tid til å blogge igjen :-) Her har dere dagens antrekk. Eeelsker kjolen!! Vi har den inne i lilla og, men synes den rosa er hakket finere. Resten av kvelden skal jeg bruke til å pakke, for i morgen reiser jeg faktisk til Hellas! Føler ikke at jeg skal reise i det hele tatt, haha, men men.. Vi snakkkes ♥

Hva synes du om antrekket?

Brandy Brandy Brandy

Heihei! Beklager dårlig oppdatering. Er backup på jobben de dagene jeg ikke jobber og plutselig blir jeg ringt, og må komme meg avgårde. Snart må jeg løpe igjen fordi det er skoleavsluttning med hele trinnet. Kom inn masse fine nyheter i butikken i dag, så da var jeg nesten nødt til å sikre meg noen av dem. Ups, tjener ikke så mye av å jobbe i yndlingsbutikken.. Men men haha.. Nå må jeg løpe! Kan vise bedre bilder av plaggene senere. Kommer helt sikkert i et antrekk i løpet av de neste dagene :-)

Hejdå ♥

Sliten jente

Da var jeg hjemme fra jobb! Lang dag og jeg er så sliten i bena, men det har vært gøy :-) Brandy Melville har så mye fint at man går rundt og nesten sikler på varene. Etter jobb fikk jeg endelig kjøt nye toms som jeg har hatt planer om i sikkert to/tre måneder nå. Enten har det vært feil størrelse, feil farge eller bare glemt det. De er virkelig verdens beste sko etter min mening. Funker til alt! I tillegg er de superlette å få av og på pluss at de er gode å gå i synes jeg :-) Nå skal jeg bare spise før jeg drar til Henrik og natter der. 

Vi snakkes <3

Gårsdagens antrekk

Kjole Nelly  Sko Zara  Ring Ysl

Heihei! ♥ Bursdagen i går var så koselig! Bursdagsjentene hadde gjort det så fint i hagen med hagemøbler, lamper, lykter og det var rett og slett skikkelig koselig :-) Henrik var så snill og kom å hentet meg så jeg slapp å ta taxi hjem. Nå har jeg nettopp spist frokost. Mulig det blir en dag i båten i dag, mamma og pappa må bare få unna litt småting. 

Hva gjør dere i dag? :-) 

12.06.2014


Hatt Brandy Melville  Genser Brandy Melville  Shorts Levis  Sko Gamle fra usa  Veske Alexander Wang

 

Før-sommerferie-dager <3 Åh, så deilige disse dagene er! Man er liksom ferdig med skolen, men har fortsatt 100% av hele ferien foran seg. I dag hadde både Henrik og jeg fri så vi sløvet ute i solen en god stund før vi dro hjem til meg og lagde kjempedeilig og frisk lunsj. Melonsalat med mynte, vannmelon, fetaost, oliven, rødløk og litt lime. Pluss at jeg hadde en ny lefserull jeg gjerne ville prøve. Den bestod av avokado, ruccola og spekeskinke. Og lefse såklart :-) Kjempegodt var det! Nå skal jeg sitte litt med en skoleoppgave før jeg tar kvelden. Har faktisk fri i morgen og, så blir nok en sen kveld på meg i dag. Flere som også er nattdyr? Haha.. Vi snakkes <3

 

White nail polishLes mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
hits