MarenSjølie

marensjolie.blogg.no

Hallo! Da har jeg laget meg ny blogg. Håper dere vil følge meg der!

marensjolie.blogg.no

Nighty night..

Gud (!) så trøtt jeg er! Men jeg lovte å trekke vinner av niveakonkuransen i dag, så jeg er nødt til å gjøre det før jeg sovner. Og den heldige ble.. Kamilla Haaland! Du har fått en mail :-) 

Nå er det rett før jeg sovner her, så vi snakkes mer i morgen. Nattii ♥
h&m activeHelluu ♥ I går tok jeg og mamma en tur ut for å kjøpe litt småting til jeg drar til Spania med Henrik i morgen. Det endte jo selvfølgelig med at jeg fant meg masse fint treningstøy på h&m! Synes de har SÅ mye fint også koster det 1/4 av hva du må betale for når du handeler i sportsforetninger. Thumbs up! Toppen kostet 149, den blå sportsbhen var satt ned til 75 og de to andre kostet 149. Thightsen kostet 299 :-) Dette blir med til Spania!

Nå skal jeg vaske og rydde rommet mitt så det er fint å komme hjem til. Også blir det pakking og vasking av klær. Vi snakkes ♥

Hva synes du om innkjøpet? :-)

 

Husk niveakonkuransen lenger nede på bloggen!

Konkuranse: Vinn produkter fra Nivea!

Sponset

Heisann! Da var det tid for bloggens første konkuranse! Wohoo

For et par uker siden fikk jeg en herlig pakke fra nivea med forskjellige solkremer og after sun. Jeg digget konseptet med after sunen hvor du kan bruke den i dusjen. Hvor genialt er ikke det? Og den på nederste bildet til høyre med faktor 20 og cooling mist er jo perfekt for ansiktet spesielt. Hvertfall der jeg dør av varme når jeg soler meg. I tillegg får du en solkrem godt egnet for barn fordi den er mild, høy faktor og ektra vannfast. Og den nederste til høyre er vel en helt vanlig solkrem. :-)

Så, hvem vil ha gratis solkrem?? Jeg er såppas lite kreativ og velger bare den med best grunn til å vinne. Skal du på ferie? Student med dårlig råd? haha, kommer vel bare til å velge ganske tilfeldig så her er det bare å melde seg på :-)

Husk å skrive mailadressen din når du kommenterer, sånn at jeg får kontaktet deg. God sommer! 

God nattUffamei! Jeg liker ikke at det går så mange dager uten at jeg får postet noe her. Jeg er nødt til å skjerpe meg, for dette går ikke ann altså, haha. Over her ser dere noen bilder fra den siste tiden. Litt lunsjbilder, og bytur med beste ♥ Vi hadde faktisk ett-års jubileum på onsdag så vi feiret med å tilbringe dagen i byen, titte litt i butikker og nyte en god lemonade på aker brygge før vi dro hjem og lagde deilig pasta med scampi, reker, blåskjell og kamskjell. Poppet en champagne gjorde vi og ♥ 

Nå er det natten for meg her. Begynner på jobb klokken tolv i morgen, så skal se om jeg får til antrekk før jeg drar avgårde. På søndag tenkte jeg foressten å ha konkuranse, så dere er nødt til å stikke innom! :-)

Vi skrives, hejdå ♥

Hei og hopp

Gud tiden går så fort! Det er torsdag kveld allerede og jeg føler uken startet nettopp! Denne uken har jeg... trommevirvel... jobbet! Haha, blir ikke så mye annet, men hey jeg tjener da litt penger så hva kan man gjøre? :-)

I kveld skal jeg faktisk på en liten sommersammenkomst så det blir koselig. Men vi snakkes mer senere! Ryktene sier at det ligger en konkurranse her på bloggen like rundt hjørnet, så dere får bare følge med :-) Nyt sommerkvelden, hejdå <3

Søndag for alltid

Hei alle fine! ♥ Nå sitter jeg i sengen med en skål med rips fra hagen, en trøtt og god hund, iste klar for å se den siste episoden av kuwtk! Har det veeldig greit for å si det sånn. I dag har jeg og Henrik faktisk tatt en tur ut på Oslofjorden. I kajak av alle ting! Sporty oss altså :-) Men nå er jeg så trøtt at jeg får vel starte episoden snart. Vi snakkes ♥

Jobblørdag

Heisann! Jeg har vært på jobb i hele dag, så derfor ble det null oppdatering fra meg. Nå sitter jeg i sofaen med kjæresten og ser på fotballkamp. Jeg sitter vel egentlig bare å venter på at den skal bli ferdig så vi kan få litt lørdagskos med en film og snacks :-) Dere får ha en fin lørdagskveld, så snakkes vi mer i morgen <3

Goodbye!Herregud! Jeg har sommerferie! ♥ Jeg er ferdig på Elvebakken vidregående skole. :O What, når, hæ? Selvom disse tre årene har virket uendelig lange til tider, er det sykt hvor fort det egentlig gikk når jeg nå ser tilbake på det. Men ord kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det var å vinke skolen hade istad. Bakka er over. Bakkabarn eller bakkalife, aldri mer. Sjukt. Jeg skal aldri igjen stappe meg inn på 54bussen med de andre 16738468392647839 elevene som går på skolen. Jeg skal aldri igjen kjøpe panini med ost og skinke, eller snike meg ut av timen før storefri for å slippe køen i kantina. Takk gud!

Selvom jeg har ferie har jeg faktisk ikke helt fri. Jeg har nemlig fått meg jobb! Wiii, og ikke hvilken som helst en heller. Det er ingen stor hemmelighet at jeg elsker så og si alt klesbutikken Brandy Melville selger. Og i april kom den fantastiske butikken til Oslo, og gjett hvem som har fått jobb der?! MEG! Skjønner det ikke helt selv, og føler meg så utrolig heldig. Det er jo min aller første jobb! Så i morgen skal jeg opp på jobb til kvart på ti. Har allerede fått masse vakter så dette blir en sommer fylt med jobbing, men det er veeldig greit :-) 

 

Skjer der? 

Sommerland

Er det noe jeg elsker her i verden er det å være i båten en fin sommerdag. Lukten av havet, lydene og alt er så deilig. Akkurat i båthavnen med alle de fine husene, hagene, båtene er det så koselig og virker litt som et eget sommerland. Eller en by på sørlandet midt i Oslo. ♥ Det ble bare meg og pappa i dag, men vi koste oss vi.

Hva har dere gjort i dag? :-)

June

Det er lørdag, det er sol, og det er nesten sommerferie. Wii, i dag skal jeg virkelig sløve heeelt ut i solen. Jobbet med oppgaven min helt til midnatt i går, så hadde værken tid eller noe gøy å blogge om. Ellers fikk jeg årets beste nyhet i går. Mohaha, gjett om jeg er lykkelig for tiden!

Men nå må jeg komme meg ut. Sol, her kommer jeg!

<3

Wanties

Birkenstock / Polaroidkamera

 

Ååh, så utrolig fine birkenstock er!! Tenk disse med et par brune ben, levis shorts, en søt bluse og noen kule armbånd i freshe farger.. Jeg tar gjerne et par! I tillegg er dette superfine polaroidkameraet noe jeg virkelig har lyst til å leke med i sommer. Pappaaa? Hehe.. 

Vi snakkes senere 

Comeback

 

Hei dere!

Long time no see? Ble bare slutt på bloggingen en dag og følte ikke for å begynne igjen. Russetiden kom og gikk, og inni der engang ble jeg syk og jeg er fortsatt ikke helt frisk. Men nå er jeg ferdig med eksamen, snart levert min aller siste oppgave og veeldig klar for sommerferie. Det blir så bra!! 26. juni reiser jeg til Hellas med familien så det gleder jeg meg veldig til. Har planer om å blogge en del i sommer, og sette bloggen litt høyere på listen. Jeg elsker jo å dele bilder, inspo og alt det der :-)

Ville bare si at jeg er kommet tilbake for å bli (forhåpentligvis)! 

 

Hvordan står det til med dere? ♥

Les mer i arkivet » November 2014 » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
hits